Végül sikerült eladnom az ingatlant, hála ennek a szolgáltatónak

Úgy tűnik, mindig tanul az ember, pedig én már nem vagyok éppen egy mai gyerek.

Végre eljött a pillanat, mikor saját házat építhettünk magunknak, de előtte el kellett adnunk a régi házunkat. A régebbi otthonunkhoz bár nagyon kötődtünk, de még is elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy nagyobb, szebb és korszerűbb épületbe költözzünk.

A régi otthonunkat eladni azonban nem is volt annyira egyszerű, aminek valószínűleg a gazdaságihelyzet lehet az oka. Az embereknek most egyszerűen nincs arra pénzük, hogy ilyen nagy beruházásokba vágjanak bele.

Nekem sikerült találnom egy vevőt a házra, de elkövettem egy baklövést. Az adásvételhez ugyanis szükséges lett volna egy olyan dokumentum is, amivel én egyszerűen nem rendelkeztem. Kértem az érdeklődőt, hogy várja meg, amíg kiállítom a papírt, de közölte, hogy túl sokáig már nem szeretne várakozni, mert egyébként más jó lehetőségeket is talált, szóval jó lenne, ha minél hamarabb elintézném ezt a dolgot.

Kezdetét vette a kapkodás, de aztán szerencsére megtaláltam azt a szolgáltatót, amelyik segített rajtam.

Az e-tanusitas.eu weboldalon sikerült rájuk találnom, és energetikai tanúsítvány kiállítással foglalkoznak. Nekem pontosan ez a dokumentum hiányzott ahhoz, hogy megvalósíthassam ezt az adásvételt, szóval szerencsés vagyok, hogy beléjük futottam.

Már az internetes oldaluk is nagyon tetszett, mert ott volt minden lényeges információ egy helyen, anélkül, hogy túl sok időt kellett volna áldoznom a megtalálásukra.

A szolgáltató különlegességét az adja, hogy nem csak szakszerűen, profin és hitelesen állítják ki ezeket a dokumentumokat, de még rendkívül gyorsan is dolgoznak, így kiváló választást jelentenek az olyanok számára, mint én, akiknek sürgősen szüksége van erre a papírra.

A megrendelés pofonegyszerű volt: egész egyszerűen kitöltöttem online az adataimat. Itt csak annyi volt a teendőm, hogy megadtam a nevemet, az elérhetőségemet és a címemet. Természetesen az is fontos, hogy a számunkra megfelelő szolgáltatást válasszuk ki, ami az én esetemben az energetikai tanúsítvány volt. Itt még arra is van lehetőség, hogy az esetleges megjegyzéseinket is leírjuk.

Miután végeztem az űrlapnak a kitöltésével, és elküldtem azt nekik, rövidesen fel is vették velem a kapcsolatot, ahol gyorsan át is beszéltük a további teendőket annak érdekében, hogy mielőbb a kezemben lehessen ez a dokumentum.

A telefonban alaposan kifaggattak az ingatlan részleteiről, illetve arra is megkértek, hogy az épület dokumentációit is készítsem el a felmérés időpontjára, mert ezzel is csak felgyorsíthatom a munkát.

A felmérést végző személy rekordsebességgel érkezett ki hozzánk, és azonnal hozzá is látott a dolgához. Érződött, hogy egy rendkívül jó szakemberről van szó, aki már sokadszorra végzi el ezt a feladatot.

A munka végeztével az adatokat azonnal el is küldte a szolgáltató irodájába, hogy ott minél előbb kilehessen állítani az áhított dokumentumot.

Az ott elkészült tanúsítványt a futár pedig kiszállította nekem, nem egészen 24 órával azután, hogy felvettem volna a kapcsolatot ezzel a kiváló szolgáltatóval. Egyébként ez 12 óra alatt is megtörténhet, de azért ennyire még nekem nem volt sürgős a dolog.

Az energetikai tanúsítvány végre ott volt a kezembe, és innentől kezdve már nem volt akadálya annak, hogy lebonyolítsam az ingatlan adásvételét.

Sokat köszönhetek ennek a szolgáltatónak, mert ki tudja, hogy mikor tudtam volna megszabadulni az ingatlanomtól, ha többet kell várnom erre a tanúsítványra.

Ők igazi profik, akik úgy tudnak alaposak maradni, hogy közben még villámgyorsak is!

Author: NeoFm

Vélemény, hozzászólás?