izomlazító

Izomlazító parabének nélkül

A minőségi görcsoldó kiválasztása trükkös lehet. Mindenki olyan izomlazító készítményt szeretne, ami gyorsan és sokáig hat. Sajnos, manapság nagyon sok termék túl zsíros, míg mások erősen illatosítottak. Ez nagyon frusztrálóvá teszi az újdonságok kipróbálását. Az egyik első dolog, amit egy új izomlazító kipróbálásakor mindenképpen meg kell tennünk, hogy ellenőrizzük az összetevőit az allergének szempontjából. Mindig kövessük a termék használati utasítását és először teszteljük a bőrünk egy kicsi területén.

Az izomlazítók más fájdalomcsillapító módszerek mellett is használhatóak. A fájdalmasan feszülő hátizmok lazítására szolgáló VARGA spray természetes összetevőket tartalmaz a fájdalomcsillapítás érdekében, beleértve a nadálytő kivonatot, ami ismert gyulladáscsökkentő. A termék 30 féle kivonatot tartalmaz. Ezek a természetes összetevők együtt fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal ruházzák fel ezt az izomlazítót. A készítmény nem tartalmaz parabéneket és glikolt sem.

Visszértágulat kezelése káliumban gazdag étrenddel

A visszerek akkor keletkeznek, amikor az ember vénái megduzzadnak és megnagyobbodnak. Egyeseknél fájdalmat és kellemetlenséget okozhatnak. Számos otthoni módszer segíthet a visszértágulat kezelése terén és a fájdalmak csökkentésében. Ha valakinek visszeres vénája van, több házi gyógymódot is kipróbálhat. Az első lépés a visszértágulat kezelése során a torna. A rendszeres testmozgás elősegíti a jobb vérkeringést a lábakban, ami segít a vénákban összegyűlt vér áramoltatásában. A testmozgás csökkentheti a vérnyomást is, ami szintén hozzájárul a visszerek kialakulásához.

A hatékony, alacsony terhelésű gyakorlatok közé tartozik az úszás, a séta, a kerékpározás és a jóga. A magas káliumtartalmú élelmiszerek szintén segíthetnek a tünetek csökkentésében. Közéjük tartozik a mandula és a pisztácia, a lencse és a fehérbab, a burgonya, a leveles zöldségek, valamint bizonyos halak, például a lazac és a tonhal. A flavonoidokat tartalmazó ételek hozzáadása szintén segíthet a visszértágulat kezelése során.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?