Ford Fiesta alufelni

Eredeti Ford Fiesta alufelni modern dizájnnal

Az acél- és alufelni közötti legfőbb különbség a tartósságából és azt anyagösszetételéből adódik. A jó minőségű alufelnik alapját alumínium ötvözetek képezik, amelyek hosszabb élettartamot is biztosítanak. A márkával együttjáró magas minőség itt különösen fontos, hiszen a biztonság is múlhat rajta.

Az alu-felni.eu weboldalon csak eredeti, márkás alufelniket forgalmaznak minden autómárkához. A Ford Fiesta alufelni is kiváló áron és minőségben rendelhető széles választékban. A 80-as években a gépkocsik 90%-a lemezfelnivel volt felszerelve, de napjainkban ez az arány jelentősen csökkent a magas minőségű alufelnik elterjedésével.

Ma már egy gépkocsi alapfelszereltsége is lehet a könnyűfém felni, amely igen kedvelt számtalan előnyének köszönhetően. Ford Fiesta alufelni vásárláshoz a weboldalon található elérhetőségeken kaphatunk segítséget a választáshoz, de az oldalon található mérettáblázat is jó iránymutató lehet. A felnik ára nem foglalja magába a szereléshez szükséges kiegészítőket (csavarok vagy anyák), de a weboldalon ezek is megrendelhetők.

Honda Civic alufelni széles választékban, kedvező áron

Az acélfelni egyik előnye az alufelnivel szemben az olcsóbb ára, mert az acél, mint alapanyag kevésbé költséges, mint az alumínium. Másik előnye, hogy ellenállóbb az időjárási, környezeti és fizikai hatásokkal szemben, és könnyebben javítható esetleges sérülések esetén. Mégis egyre inkább elterjednek a jó minőségű és márkás alufelnik, amelyek feldobják a kocsi kinézetét is.

A Honda Civic alufelni vásárlása egyértelműen jó döntés lehet, mert a könnyűfém felniknek jobb a gyorsulása, illetve a fékezése, tehát az alufelni jobb mozgást biztosít az autónak, mint az acélfelni. A felnik eredetét tekintve több kategóriát különböztetünk meg. Az eredeti felni az, amivel az autó kigurul a gyártósorról.

Az after-market felnik helyettesíthetik az eredetit, ezek is megfelelnek a szabványnak. A hamisítványok a legrosszabb minőségű, általában olcsóbb, de rövidebb élettartamú felnik, ezeknek a vásárlása kerülendő. Az alu-felni.eu oldalon eredeti Honda Civic alufelni széles választékban található kedvező áron.

Author: Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?